donderdag 27 november 2008

Kamer 220

Chef,

Nou je hebt een mijlpaal bereikt hoor, 40 jaar in dienst van de gemeente Boxtel en nog langer bij de Overheid. Wij weten niet of we je nu moet feliciteren of condoleren, maar goed het mag de pret niet drukken. Wij hebben je natuurlijk niet al die tijd meegemaakt, we weten niet of dat mentaal zo goed was geweest want die druk die jij er altijd oplegt oei, oei.
Die 40 jaar bij de gemeente Boxtel is natuurlijk een periode geweest van bloed zweet en tranen. Al zullen vele misschien denken: hard werken is dat mogelijk als ambtenaar en leidinggevende.

In de afgelopen 40 jaar heb je veel ontwikkelingen en veranderingen meegemaakt zowel positief als negatief. Nu nog een klein jaartje en dan komt daar zelfs een einde aan. Veel mensen en afdelingen hebben te maken gehad met onze Adri. Degene die zijn wensen en eisen toch wel probeert door te drukken iets wat niet door iedereen wordt/werd gewaardeerd maar ja het belang van onze Afdeling Belastingen gaat voor. Adri laat zich niet gek maken en blijft gewoon op z’n potje zitten. Adri geeft liever niet te veel uit.

Van die 40 jaar heb wij maar een aantal jaren met je samen mogen werken maar dat waren wel fijne en soms zware jaren. Wij hebben je leren kennen als iemand die ons vrijheid geeft in ons werk en als het even te luidruchtig is de teugels weer wat aantrekt. De meerderheid van ons is erg praktisch ingesteld maar ja, dan hebben we Marcel weer om ons te begeleiden.
Tijdens een overleg heb je altijd veel vragen en op- en aanmerkingen waar onze Leveranciers niet altijd even blij mee zijn maar goed. Bij jouw staat de organisatie en de afdeling bovenaan.

We gaan nu je 40 jarige jubileum vieren met wat eten en natuurlijk drank. Vooral de drank is belangrijk want die betaal jij!

Proficiat met je 40 jarig jubileum een hele prestatie.

Kamer 2.20
Marisca Toelen
Marcel Schwering
Wilco Nieuwenhuis
Gert-Jan Bruggeling

Geen opmerkingen: